Hjälp naturen att finnas till/Save Trosa nature

Anna is once again championing the cause of saving nature – English text follows Swedish in this post…

Annas Art - FärgaregårdsAnna


For english text, look below Swedish text

Hos Artportalenkan du hjälpa naturen att finnas till. Det kan låta konstigt, men för att övertyga myndigheter om att naturen existerar och i allra högsta grad är skyddsvärd behövs alltid nya inrapporterade observationer, som tydligt kan påvisa att naturen fortfarande finns nära oss och behöver finnas kvar även i framtiden.

Du kan hjälpa till med detta. Det behöver inte vara sällsynta arter eller arter från ett speciellt område. Alla observationer räknas som viktiga och hjälper till att ge en total bild av naturens liv i olika delar av Sverige.

Gå in på Artportalens sida och sök ett område eller arter du är intresserad av att veta mer om. Då kan du se vad andra har rapporterat in och lära dig mer om hur du ska gå till väga. Du behöver inte ha foton på dina fynd, men det är väldigt roligt att…

View original post 332 more words

Author: Thomas

I am branch secretary of NAS West Norfolk and #actuallyautistic (diagnosed 10 years ago at the comparatively advanced age of 31). I am a keen photographer, so that most of my own posts contain photos. I am a keen cricket fan and often write about that subject. I also focus a lot on politics and on nature.

%d bloggers like this: